Skilsmisse

Få hjælp til at få løst de problemer i kan støde ind i ved en skilsmisse.

 

Jeg kan kun varmt anbefale jer, at komme godt ind i jeres nye samarbejdet omkring børnene med det samme.

Jeg kan hjælpe jer med at indgå i nogle aftaler omkring samvær og andre praktiske gøremål.

Målet er, at når I indgår den nye aftale med hinanden, gerne begge to står tilbage, med en følelse af, at det I sammen er kommet frem til er det bedste for børnene og dermed også for jer hver især.

 

En skilsmissesamtale, kan gå meget hurtigt fra et par timer til mange gange.

Nogle vælger også at bruge denne konfliktmægling som et redskab til at kunne holde forældremøde ca. En gang om måneden. Det er en rigtig god ide til en start, så i på den måde får skabt en ny måde at tale sammen på, som er tryg.

Min rolle i en skilsmisse samtale betragter jeg som en neutral mediator altså en konfliktmægler som hele tiden sørge for at jeres kommunikation forbliver konstruktiv og handler om det der er vigtigt for jer at få talt ud om, i forhold til jeres fælles barn/ børn.

 

Hvorfor vælge konfliktmægling hos en privat , når det er et gratis tilbud i statsforvaltningen?

 Der er rigtig mange grunde til at prioritere de penge det er, at vælge en privat mægler.

 For det første er det et fælles valg i har valgt for at imødekomme børnenes og måske hinandens ønsker.

Der er ikke ventetidog  vi har al den tid I skal bruge.

 

Nogle gange tager det tid at ændre sin adfærd og jeg har en god erfaring med, at en ny aftale gerne må tage et par måneder at finde frem til. Selvfølgelig bliver der i mellemtiden lavet en løbende aftale som I så har mulighed for at evaluere på i en ikke konfliktfyldt kommunikation.

 

Denne måde at skabe en processuel aftale på har jeg en god erfaring med.

 

Alle parter får stille og roligt lov til at finde sig tilrette i de nye livsomstændigheder og kan derved bedre selv føle at I er med til at lave en god aftale for alle parter. Istedet for at det er noget der bliver trukket ned over hovedet på jer.

 

Det kan synes som en hård tid uden klare rammer, men den er godt givet ud i det lange løb, til det fremtidige forældreskab i sammen stadig skal dele.

 

Det er min fornemmelse at det er mere konfliktnedtrappende ved en skilsmissesamtale hos mig, fordi I  selv har valgt det I troen på at I kan og skal kunne finde ud af det sammen.

 

 

 

 

 

Er I klar til at begynde jeres forløb?

Jeg tilbyder altid en gratis introsamtale, derved får I en uforpligtende mulighed til at opleve, om det jeg kan tilbyde, er noget for jer.

Kontakt mig på tlf. 61 99 88 22 eller e-mail camilla@kramvig.dk.

Indlæser kort..

Vil du ringes op?

Jeg tilbyder altid en gratis introsamtale, derved får I en uforpligtende mulighed til at opleve, om det jeg kan tilbyde, er noget for jer. Parterapi Kan være en god og hurtigere løsning for jer, hvis I har konflikter, I ikke selv kan løse.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Parterapi København må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter