Parterapi

Hvis I har konflikter, I ikke selv kan løse

Få hjælp

I får redskaber til at håndtere jeres problemer

Gratis intro

Jeg tilbyder altid en gratis introsamtale

Konflikthåndtering er mange ting, men det er ofte i skænderierne, at man kommer til at såre hinanden meget dybt, nogle gange så dybt at det kan skabe mistillid hos begge parter. Samtidig kan nogle par også benytte sig af tavshed og lade problemerne ligge, simpelthen fordi det er for uoverskueligt at tale om det.

Det er en rigtig god ide at få hjælp til at kunne håndtere jeres konflikter inden I laver alt for dybe revner i jeres kærlighedsfundament.

Det kan være svært at reparere gamle misforståelser og bristet tillid, så kom i god tid. Ofte kan et par gode øvelser og nye spilleregler for hvordan I kommunikerer med størst mulig accept af hinanden, være vejen til et forhold med mere nærhed, intimitet og forståelse.

Konflikthåndtering kan også omhandle, at bringe emner på banen, som I ikke selv har kunnet tale om på en hensigstmæssig måde. Det, at I kan øve jer I de samtaler vi har gør, at I kn få styrket tilliden til at I også I fremtiden, vil kunne håndtere de konflikter og svære problemstillinger som livet bringer jer.

 

Kontakt os
Parterapi København
Cand. Pæd. Pæd. Psyk. Camilla Kramvig
Specialist i narrativ psykoterapi

Løngangstræde 37 B, 1. sal
1468 København K

(+45) 61 99 88 22
camilla@kramvig.dk