Ring til os på: 61 99 88 22

Parterapi Kan være en god og hurtigere løsning for jer, hvis I har konflikter, I ikke selv kan løse.

Konflikthåndtering er mange ting, men det er ofte i skænderierne, at man kommer til at såre hinanden meget dybt, nogle gange så dybt at det kan skabe mistillid hos begge parter. Samtidig kan nogle par også benytte sig af tavshed og lade problemerne ligge, simpelthen fordi det er for uoverskueligt at tale om det.

Det er en rigtig god ide at få hjælp til at kunne håndtere jeres konflikter inden I laver alt for dybe revner i jeres kærlighedsfundament.

Det kan være svært at reparere gamle misforståelser og bristet tillid, så kom i god tid. Ofte kan et par gode øvelser og nye spilleregler for hvordan I kommunikerer med størst mulig accept af hinanden, være vejen til et forhold med mere nærhed, intimitet og forståelse.

Konflikthåndtering kan også omhandle, at bringe emner på banen, som I ikke selv har kunnet tale om på en hensigstmæssig måde. Det, at I kan øve jer I de samtaler vi har gør, at I kn få styrket tilliden til at I også I fremtiden, vil kunne håndtere de konflikter og svære problemstillinger som livet bringer jer.

 


Cand. Pæd. i pædagogisk psykologi.
Camilla Kramvig
Specialist i narrativ psykoterapi

Løngangstræde 37 B, 1. sal
1468 København K

+45 61 99 88 22
camilla@kramvig.dkParterapi

Parsamtalerne foregår i mine hyggelige og trygge lokaler i hjertet af København - lige bag ved Rådhuspladsen


Læs mere

Konflikthåndtering

Det er en rigtig god ide at få hjælp til at kunne håndtere jeres konflikter inden I laver alt for dybe revner i jeres kærlighedsfundament


Læs mere

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en tid? Så er du altid velkommen til at kontakte mig for uforpligtende snak


Læs mere


Parterapeut i København

Ofte er det små banaliteter, der sniger sig ind i hverdagen og som pludselig har overskygget alt det, I før elskede ved hinanden.