Konflikthåndtering

Konflikthåndtering er mange ting, men det er ofte i skænderierne, at man kommer til at såre hinanden meget dybt, nogle gange så dybt at det kan skabe mistillid hos begge parter. Samtidig kan nogle par også benytte sig af tavshed og lade problemerne ligge, simpelthen fordi det er for uoverskueligt at tale om det.

Det er en rigtig god ide at få hjælp til at kunne håndtere jeres konflikter inden I laver alt for dybe revner i jeres kærlighedsfundament.

Det kan være svært at reparere gamle misforståelser og bristet tillid, så kom i god tid. Ofte kan et par gode øvelser og nye spilleregler for hvordan I kommunikerer med størst mulig accept af hinanden, være vejen til et forhold med mere nærhed, intimitet og forståelse.

Konflikthåndtering kan også omhandle, at bringe emner på banen, som I ikke selv har kunnet tale om på en hensigstmæssig måde. Det, at I kan øve jer I de samtaler vi har gør, at I kn få styrket tilliden til at I også I fremtiden, vil kunne håndtere de konflikter og svære problemstillinger som livet bringer jer.

 

Er I klar til at begynde jeres forløb?

Jeg tilbyder altid en gratis introsamtale, derved får I en uforpligtende mulighed til at opleve, om det jeg kan tilbyde, er noget for jer.

Kontakt mig på tlf. 61 99 88 22 eller e-mail camilla@kramvig.dk.

Indlæser kort..

Vil du ringes op?

Jeg tilbyder altid en gratis introsamtale, derved får I en uforpligtende mulighed til at opleve, om det jeg kan tilbyde, er noget for jer. Parterapi Kan være en god og hurtigere løsning for jer, hvis I har konflikter, I ikke selv kan løse.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Parterapi København må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter