Parterapi


Parsamtalerne foregår i mine lokaler i hjertet af København lige bag ved rådhuspladsen

Jeg tilbyder en gratis 30 minutters introsamtale ved parterapi. Det er ikke terapi, men et tilbud jeg har til par, så I på den måde kan få en god grund til at hive hinanden med :). samtidig får i en mulighed for se om det jeg tilbyder er noget for jer.


Jeg er en terapeut, der er interesseret i hvad sproget gør ved os som mennesker og interesserer mig derfor meget for, hvilke ord og fortællinger, der spiller en rolle i jeres parforhold.


Igennem vores samtaler fokuserer jeg på, hvilke nye mulige veje jeres livssituation kan føre jer frem til og jeg lægger stor vægt på, hvordan I ønsker at jeres fremtidige liv gerne må se ud.


Frem for kun at lede efter de årsager, der ligger til grund for de problematikker I som par føler i øjeblikket, fokuserer jeg på andre måder at anskue jeres livssituation på og derved rette opmærksomheden hen på noget mere frugtbart for jer.

Jeg tilstræber mig, at I efter hver samtale, får nogle opgaver eller nye kommunikationsredskaber med hjem at øve jer på.

Parterapi København
Cand. Pæd. i Pædagogisk Psykologi

Camilla Kramvig
Løngangstræde 37 b, 3. sal tv

1468 København K

Mobil: 61 99 88 22
 

Er I klar til at begynde jeres forløb?

Jeg tilbyder altid en gratis introsamtale, derved får I en uforpligtende mulighed til at opleve, om det jeg kan tilbyde, er noget for jer.

Kontakt mig på tlf. 61 99 88 22 eller e-mail camilla@kramvig.dk.

Indlæser kort..

Vil du ringes op?

Jeg tilbyder altid en gratis introsamtale, derved får I en uforpligtende mulighed til at opleve, om det jeg kan tilbyde, er noget for jer. Parterapi Kan være en god og hurtigere løsning for jer, hvis I har konflikter, I ikke selv kan løse.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Parterapi København må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter