Ring til mig på: 61 99 88 22


Parsamtalerne foregår i mine lokaler i hjertet af København lige bag ved rådhuspladsen

Jeg tilbyder en gratis 30 minutters introsamtale ved parterapi. Det er ikke terapi, men et tilbud jeg har til par, så I på den måde kan få en god grund til at hive hinanden med :). samtidig får i en mulighed for se om det jeg tilbyder er noget for jer.


Jeg er en terapeut, der er interesseret i hvad sproget gør ved os som mennesker og interesserer mig derfor meget for, hvilke ord og fortællinger, der spiller en rolle i jeres parforhold.


Igennem vores samtaler fokuserer jeg på, hvilke nye mulige veje jeres livssituation kan føre jer frem til og jeg lægger stor vægt på, hvordan I ønsker at jeres fremtidige liv gerne må se ud.


Frem for kun at lede efter de årsager, der ligger til grund for de problematikker I som par føler i øjeblikket, fokuserer jeg på andre måder at anskue jeres livssituation på og derved rette opmærksomheden hen på noget mere frugtbart for jer.

Jeg tilstræber mig, at I efter hver samtale, får nogle opgaver eller nye kommunikationsredskaber med hjem at øve jer på.

Parterapi København
Cand. Pæd. i Pædagogisk Psykologi

Camilla Kramvig
Løngangstræde 37 b, 3. sal tv

1468 København K

Mobil: 61 99 88 22
 


Cand. Pæd. i pædagogisk psykologi.
Camilla Kramvig
Specialist i narrativ psykoterapi
Løngangstræde 37 B, 1. sal
1468 København K

Mobil: 61 99 88 22

Parterapi

Parsamtalerne foregår i mine lokaler i hjertet af København lige bag ved rådhuspladsen

Læs mere

Konflikthåndtering

Det er en rigtig god ide at få hjælp til at kunne håndtere jeres konflikter inden I laver alt for dybe revner i jeres kærlighedsfundament.

Læs mere

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en tid? Så kan du altid kontakte mig.

Kontakt os